Thursday, April 11, 2019

آموزش طرز تهیه سس تارتار خوشمزه برای انواع غذاها

سس تارتار میگو,سس تارتار,سس تارتار چیست,طرز تهیه سس تارتار,سس تارتار جوجه چینی
 
 
چاشنی ها لذیذ کننده هر غذایی هستند که در این میان سس طعم خاصی نیز به غذاها می دهند. سس های خانگی خوشمزه تر و سالم تر هستند زیرا هم در خانه و به مقدار لازم تهیه می شود و هم اطمینان بیشتری از سلامت و بهداشت آن داریم. انواع سس پنیر و سس سالسا نیز از این دست چاشنی ها هستند. در ابتدا بگوییم که به دو روش می توان این سس را تهیه کرد. برای تهیه کردن این سس مواد لازم در جدول زیر را تهیه کرده و سپس به سراغ آموزش بروید.
 
مواد لازم
سس مایونز 3/4 پیمانه
آبلیمو 1/4 پیمانه
پیاز یا پیازچه 1 قاشق غذاخوری
ترخون نیم قاشق غذاخوری
گیاه کیپر نیم قاشق غذاخوری
خیارشور 1 قاشق غذاخوری
جعفری 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
 
1) برای اینکه سس تارتار را در خانه تهیه کنید، ابتدا باید سس مایونز را فراهم کنید. البته سس مایونز را هم می توانید در منزل درست کنید. بعد از اینکه سس مایونز تهیه کردید، آن را درون ظرف مناسبی بریزید. سپس مقداری آبلیمو روی ظرف ریخته و بعد به سراغ خیارشورها بروید و آنها را به اندازه های دلخواه خرد کنید.
 
2) بعد از خرد کردن خیارشورها، به اندازه 1 قاشق غذاخوری از آنها را به مخلوط سس مایونز و آبلیمو اضافه کنید. حال هر سه مورد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
 
3) در مرحله سوم از تهیه سس باید پیاز ها را خرد نمایید. بعد از اینکار، پیاز های خرد شده را نیز به دیگر مواد بیفزائید. حالا باید به سراغ خرد کردن کیپر بروید. این گیاه را به روشی که می خواهید خرد نمایید.
 
4)  حالا زمان خرد کردن جعفری و ترخون است. بعد از خرد کردن هر سه را به مواد قبلی اضافه کنید. حالا وقت آن رسیده است که تمامی مواد را با یکدیگر کاملاً ترکیب کنید. می توانید با استفاده از یک دستگاه مخلوط کن همه را هم بزنید تا به خورد هم بروند.
 
5) در انتها نیز در صورتی که مایل هستید، می توانید نمک و مقداری فلفل اضافه کنید. حالا سس آماده شده را در ظرفی شیشه ای که از قبل مهیا کرده اید ریخته و درون یخچال قرار دهید تا خنک و آماده مصرف شود. حداقل باید 60 دقیقه در یخچال باشد تا مواد طعم خوبی بگیرند.
 
نکته: اگر می خواهید سس ساده تارتار داشته باشید در مواد اولیه بالا، کیپر و ترخون را حذف کنید. اما روش تهیه کردن سس ساده تارتار مانند مراحل بالاست. فقط در صورت تمایل می توانید از سیر هم در این سس استفاده کنید. از هر دو سس می توان به مدت 1 ماه در یخچال نگهداری کرد. بیش از یک ماه ممکن است سس کیفیت خود را از دست بدهد، پس هر بار به اندازه تهیه کنید.
 

No comments:

Post a Comment