طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار و تزیین دلمه برگ مو تبریزی خوشمزه
دلمه برگ مو طرز تهیه دلمه برگ مو با گوشت دلمه برگ مو با رب انار دلمه برگ مو ترکی بعید
میدانیم که کسی تا به حال غذای خوشمزه ای به نام دلمه برگ مو را نخورده
باشد. برگ مو را می توان در فصل بهار به وفور پیدا کرد و خانم های خانه نیز
از درست کردن انواع و اقسام غذا با برگ مو کوتاه نمی آیند اما احتمال شما
هم قبول دارید که دلمه اش بسیار خوشمزه می شود برای همین در این مطلب قصد
داریم در بخش آموزش آشپزی را برای تهیه این غذای خوب در نظر بگیریم
طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزی
در ابتدا توجه کنید که همه موادی که برای درست کردن دلمه برگ مو است را تهیه کنید تا در موقع انجام کار به مشکل نخورید
مواد لازم دلمه برگ مو | مقدار لازم |
برگ مو | به اندازه 50 عدد |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
برنج | نصف پیمانه |
سبزی دلمه | به مقدار 4 ق خرد شده که شامل جعفری، نعناع و ترخون و البته گشنیز می شود. ( به دلخواه می توانید پیازچه وتره هم اضافه کنید ) |
پیاز | دو عدد پیاز متوسط |
لپه | 3.1 پیمانه لیوان |
نمک و فلفل | به مقدار کافی و لازم |
برای چاشنی دلمه هم می توانید مواد زیر را تهیه کنید
- 25 گرم کره
- نصف پیمانه آبغوره یا سرکه
- استاک گوشت یا یک بسته عصاره آن
- به اندازه کافی نمک
سبزی دلمه برگ مو
1) از قبل لپه و برنج رو بخیسانید. تا در حین کار معطل نشوید. سپس پیاز ها
را بصورت نگینی خرد کنید. بعد از خرد کردن پیاز آن را در ماهیتانه ای به
همراه کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم.
2) اجازه دهید تا رنگش طلایی شود، بعد از آن گوشت را اضافه می کنیم و با
شعله ملایم می گذاریم با تفت بخورد. همزمان هم لپه و برنج را به صورت
جداگانه می پزیم.
3) توصیه می کنیم که برنج را دون بردارید و البته اجازه هم ندهید تا لپه
له شود. در این هنگام سبزی را که از قبل خرد کرده ایم را به گوشت که در حال
تفت است اضافه می کنیم. کمی و هم فلفل و نمک و سپس بهم میزنیم.
4) کف قابلمه ای که میخواهیم دلمه را در آن بپزیم هم چند تا برگ مو بگذارید تا دلمه ها نسوزد.
برای آماده کردن چاشنی هم در ظرفی که از قبل آماده کرده اید، عصاره گوشت و
نصف لیوان آب و نصف لیوان آبغوره و کمی شکر را در آن بریزید و روی حرارت
قرار دهید و کمی بعد کره را هم به آن اضافه کنید. بعد از به جوی آمدن این
موارد آن را بر روی دلمه ها بریزید.
سپس دربی را روی قابلمه بگذارید تا وقتی دلمه ها می پزند از هم وا نروند.
با حرارت کم حدود یک ساعت بگذارید تا پخته شود. البته بسته به مقدار دلمه
ها زمان پختنش متفاوت است.
No comments:
Post a Comment